Blauwestad, Kievit

10 vrijstaande woningen

Reeds 7 verkocht! 

Modern en betaalbaar wonen in Blauwestad

Alle villa’s worden gerealiseerd in kubistische stijl en is makkelijk uit te breiden naar uw persoonlijke wensen. Daarnaast zijn de villa’s allemaal vrijstaand en aan het water gesitueerd en worden allen gebouwd op een ruime kavel van ca. 540 – 770 m². In het oog springt de grote woonruimte met veel daglicht en de open keuken. Op iedere kavel heeft u de mogelijkheid om de villa van uw keuze te realiseren, type Ravenna, type Vienna en type Vienna XL.

Type Ravenna:
Indeling: entree/hal met toilet en meterkast, woonkamer met open keuken van ca. 39 m². Vanuit de keuken is de slaapkamer van ca. 13 m² met aangrenzende badkamer bereikbaar.
Eerste verdieping: deze ruimte van ca. 40 m² wordt standaard niet ingedeeld. Zo heeft u de mogelijkheid om deze ruimte naar uw eigen wens en smaak in te delen.
Uitbreidingsmogelijkheid: o.a. is één van de opties om deze verdieping in te delen. U heeft dan de beschikking over o.a. 2 slaapkamers, een extra badkamer en een berging met plaats voor de wasmachine en droger. De kosten voor deze indeling zijn ca. € 11.500,- v.o.n.

Type Vienna:
Indeling: entree/hal met toilet en meterkast, woonkamer met open keuken van ca. 58 m².
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van ca. 10, 11 en 13 m², badkamer, technische ruimte en berging met plaats voor wasmachine en droger.
Uitbreidingsmogelijkheid: o.a. is het mogelijk om de villa uit te breiden met een extra verdieping, alwaar een extra slaapkamer van ca. 17 m² en een extra berging van ca. 7,5 m².

Type Vienna XL:
Indeling: entree/hal met toilet en meterkast, woonkamer met open keuken van ca. 60 m² en studeerkamer van ca. 12,6 m².
Uitbreidingsmogelijkheid: plaatsen van eerste verdieping: slaapkamer met inloopkast totaal ca. 20 m², badkamer met bad en separate douche. Vanuit de ruime overloop zijn het tweede toilet en 2 slaapkamers van ca. 12 en 8,5 m² bereikbaar. De kosten voor deze toevoeging zijn ca. € 50.000,- v.o.n.

Alle villa’s zijn tevens op de begane grond uit te breiden en zijn uw persoonlijke wensen bespreekbaar.
Neem contact met ons op voor meer informatie en laat u verrassen.

Meer informatie vindt u op Funda