Nooitgedacht (Rolde)

14 halfvrijstaande woningen

Verkocht!

In het bosrijke ‘Nooitgedacht’ kunt u wonen te midden van deze zo karakteristieke en rijk bedeelde Drentse natuur. De woningen zijn schitterend gelegen en beschikken over ruime kavels vanaf ca. 256 tot 450 m². De karakteristieke woningen aan de Broeder Sylvesterlaan zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur en detaillering, geheel passen in de groene omgeving. Bij een aantal woningen is zelfs een bestaande groenstrook met bomen aanwezig. Alle woningen beschikken over parkeerruimte op eigen terrein en achtertuinen met een ligging op het zuiden.

In het plan zijn twee verschillende woningtypen beschikbaar. Vier woningen van het Type Bosuil en tien woningen van het type Nachtegaal. Alle woningen hebben een royale woonkamer met veel lichtinval. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. De grote zolder is te bereiken via een vaste trap. U heeft hier de mogelijkheid voor het creëren van een vierde (slaap)kamer én een werk/speelkamer.

Voor de woningen geldt dat er sprake is van diverse uitbreidingsmogelijkheden en aanpassingen naar eigen wens. Zo kan er op de begane grond en boven bijvoorbeeld gekozen worden voor een extra uitbreiding van de woonkeuken of een indeling met een slaapkamer, studeerkamer en badkamer ( bij het type Bosuil) Er kan te alle tijde gekeken worden naar een maatwerkoplossing.

De woningen staan niet alleen in een groene omgeving, maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd. Zo bestaan de gevels uit metselwerk en zijn de kozijnen en puien van kunststof. Met een energie prestatie coëfficiënt (EPC) van 0,4 zijn de woningen zeer energiezuinig! De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en er wordt gebruik gemaakt van zonnepanelen. Een prettig idee voor nieuwe bewoners!

Voor meer informatie kunt ook ons gerust bellen op tel. 0599-696969