Nijeveen, Weidelint

2 halfvrijstaand + 4 rijwoningen

Opdrachtgever Woonconcept

Vanaf €149,500,- (vrij op naam), Verkocht en in aanbouw!

Zorgeloos wonen in een gezellige buurt in Nijeveen

Alle reden om naar De Pleinen in Nijeveen te verhuizen.
Wie wil er nu niet een compleet nieuw, goed geïsoleerd huis in een gezellige buurt in het mooie Nijeveen. Dit prachtige dorp ligt in het hart van een fantastisch gebied. Zo zijn op fietsafstand de mooie bossen van Havelte, het schitterende merengebied van Wanneperveen en Giethoorn, en natuurlijk Meppel en Steenwijk.

Nijeveen heeft een actieve en sportieve dorpsgemeenschap. Sporten als korfbal, voetbal, tennis, zwemmen (het dorp bezit een overdekt zwembad en een recreatieplas) tafeltennis, badminton, wielerrondes, en niet te vergeten skeeleren op een van de mooiste skeelerbanen van Nederland. Verder is toneel, zang en zijn er vele evenementen als ‘rondje Nijeveen’, het dorpsfeest, meezingfestival, jaarmarkten en fairs. Maar ook voor mensen die liever op zichzelf zijn is er alle ruimte.
Nijeveen beschikt over een klein maar goed geoutilleerd winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Het dorp heeft 2 basisscholen en in Meppel en Steenwijk is er volop keuze in alle niveaus voor vervolgonderwijs

Als het even tegenzit kun je terecht bij de huisartsenpraktijk met eigen apotheek, de tandarts en de fysiotherapeut. Wil je uitgebreid shoppen of lekker uit eten? Dat kan prima in Meppel en Steenwijk, maar door de unieke ligging van Nijeveen zit je ook zo op de snelweg richting Zwolle (ca. 20 min.) of richting Groningen(ca. 45 min.)

Kortom Nijeveen is een kloppend hart in een prachtig gebied. Alle reden dus om naar “De Pleinen” in Nijeveen te verhuizen