Eelde, Groote Veen

4 halfvrijstaande woningen

4 riante halfvrijstaande woningen in Groote Veen Eelde

Vanaf €292.990,- (vrij op naam) = Alles verkocht!

Met veel genoegen verstrekken wij u de informatie

van de 4 ruime en luxe halfvrijstaande woningen van B. Timmer Projectontwikkeling te Borger aan de Groote Veen te Eelde.

De woningen zijn schitterend gelegen en beschikken over diepte tuinen en ruime kavels van 300 tot 312 m². Voor de woningen bevindt zich een ruime groenstrook. Kortom: Een ideale plek om te wonen.

De woningen worden inclusief ongeïsoleerde gemetselde garage aangeboden. De linkerwoning heeft een inhoud van ca. 625 m³ en de rechterwoning 590 m³. Alle woningen hebben een royale woonkamer en woonkeuken met veel lichtinval. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. De grote zolder is te bereiken via een vaste trap. U heeft hier de mogelijkheid voor het creëren van een vierde (slaap)kamer en een werk/speelkamer.

Voor de woningen geldt dat er sprake is van diverse uitbreidingsmogelijkheden en aanpassingen naar eigen wens. Zo kan er op de begane grond en boven bijvoorbeeld gekozen worden voor een extra uitbreiding van de woonkeuken of een indeling met studeer /speelkamer. Er kan te alle tijde gekeken worden naar een maatwerkoplossing.

De woningen worden vanaf €292.990, – v.o.n ,- aangeboden. Bijgaand treft u de verkoop – en inschrijfprocedure aan.

Heeft u belangstelling voor dit bijzondere nieuwbouwplan, neemt u dan gerust contact met ons op.