Pesse, De Stijgbeugel

7 Rijwoningen

Vanaf € 149.990,- (vrij op naam), verkocht!
De Stijgbeugel, 7933 PESSE

Op een prachtige locatie, aan de rand van het dorp Pesse gelegen, energiezuinig en ruim bemeten nieuw te bouwen TUSSENWONING met houten tuinberging. De woning is onderdeel van een kleinschalig project waarbij zeven rijwoningen gebouwd zullen worden. De woning is zeer energiezuinig met vloerverwarming (geheel), hoogwaardige isolatie, volledig kunststof kozijnen/ramen en zal standaard opgeleverd worden met luxe sanitair (toilet en badkamer). Naar wens is de woning uit te breiden met onder andere een uitbouw (1.20 m of 2.40 m).

Indeling:
Op de begane grond bevinden zich de entree met trapopgang naar de verdieping en een toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De woning heeft een tuingerichte woonkamer met trapkast (optioneel) en tuindeur. Aan de straatkant is de (opstelplaats voor de) keuken.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers (resp. 7, 13 en 13 m²) en een badkamer met douche, wastafel en wandcloset gesitueerd.

Op de tweede verdieping, welke bereikbaar is middels een vaste trap, een royale zolderberging met cv-opstelling en wasmachine-aansluiting. Deze ruimte leent zich uitstekend voor het realiseren van een 4e slaapkamer.

Kortom: een complete, royale en betaalbare woning op een prachtige locatie!

Er worden 3 tussenwoningen aangeboden op kavels variërend van 135 m² t/m 142 m², koopsom € 149.990,- v.o.n.

Er worden 2 eindwoningen aangeboden op kavels van 229 m² eigen grond, koopsom € 164.990,- v.o.n.

Er worden 2 hoekwoningen aangeboden op kavels van ca. 260 m² t/m 279 m² eigen grond, koopsom € 169.990,- v.o.n.

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie en de mogelijkheden.

VCA