Borger, Schultestraat

9 Rijwoningen

Opdrachtgever Hegeman Noord

Prijzen vanaf € 175.000,- v.o.n. – verkocht!

Energiezuinige (label A+++!) woningen met slaap- en badkamer op de begane grond aan de Schultestraat (Locatie voormalig schoolgebouw “De Borgh”) in Borger

Het plan met 9 woningen bestaat uit twee twee-onder-één-kap woningen met daartussen een blok van 5 woningen bestaande uit twee hoek- en drie tussenwoningen.

Het geheel wordt onder architectuur gerealiseerd en zal geheel duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm zijn (o.a. door zonnepanelen, vloerverwarming en kunststof kozijnen).

De ruime woningen van circa 125m² (ca. 7m breed en 15m diep) zullen beschikken over een ruime living met open keuken (aansluitend bijkeuken). Twee slaapkamers en badkamer (alsmede apart toilet) op de begane grond. Op de verdieping zal standaard één slaapkamer worden gerealiseerd met mogelijkheid uit te breiden met extra slaapkamer(s) en badkamer. De kavels zijn tussen de ca. 300m² en ca. 498 m² en zullen allen beschikken over een eigen achterom (middels het bestaande achtergelegen voetpad) en tuinberging. Daarnaast is het mogelijk een garage en/of carport bij te bouwen.

De prijzen variëren tussen € 175.000,- en € 225.000,- v.o.n. afhankelijk van het type en kavelgrootte. Deze prijzen zijn inclusief sanitair en tegelwerk. Ook een houten tuinberging is bij de prijs inbegrepen.

Extra opties:
Er zijn diverse opties met betrekking tot de indeling van de woning. Zo is het mogelijk om straat- of tuingericht te wonen. Ook is het mogelijk om de woning aan de achterzijde uit te bouwen. De bovenverdieping is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een extra slaapkamer of badkamer. Bij enkele woningen is het mogelijk om een garage of carport te plaatsen.