Drachten, Kamille

12 halfvrijstaande woningen

Alle 12 verkocht!

12 comfortabele twee-onder-één kap woningen aan de Kamille, gelegen in woonwijk Vrijburgh. Wonen op een mooie locatie, met een achtertuin op het zuid-westen en een kavel vanaf 300 m².

• Koopsom vanaf 195.000 EUR V.O.N. exclusief garage;
• Circa 113 m² woonoppervlak en een inhoud van 423 m³;
• Tuingerichte woonkamer met open keuken, samen circa 38 m²;
• Zonnige achtertuin op het zuid-westen voorzien van vrijstaande houten buitenberging;
• De woningen worden zeer energiezuinig gebouwd en standaard voorzien van zonnepanelen;
• Uiteraard is er ruimte om de woning aan te passen aan uw eigen wensen, enkele maatwerk opties:
– uitbouw aan de achterzijde van 1,2 meter of 2,4 meter
– aangebouwde stenen garage van circa 3 x 6 meter

Indeling
Begane grond: entree met toilet, meterkast en trapopgang; tuigerichte woonkamer voorzien van veel een grote raampartijen; open keuken die naar wens kan worden ingericht.
Verdieping: overloop; 3 slaapkamers van respectievelijk circa 13, 11 en 8 m²; complete badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en optioneel een ligbad.
2de verdieping: via een vaste trap bereikbaar; zolderruimte met cv-opstelling en wasmachine aansluiting. De zolderverdieping is vrij in te delen, een 4e slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

Wonen in Vrijburgh
De woonwijk ligt ten noorden van het centrum van Drachten en kenmerkt zich door de dynamiek van de stad en de rust van het platteland. Een wijk met veel groen, vijverpartijen en wandelpaden. Op slechts enkele minuten fietsafstand – bevinden zich (basis)scholen en een gevarieerd wijkwinkelcentrum Noorderpoort. Vanuit de wijk zijn de uitvalswegen naar o.a. Leeuwarden(N31) en Groningen (A7) goed bereikbaar.

Zie Funda voor meer informatie.