Rietwijk, Ter Borch

De Grasjuffer

Vanaf €485.000 (vrij op naam)

Aan de Grasjuffer in Rietwijk, Ter Borch worden door PC Vastgoed 12 halfvrijstaande villa’s gerealiseerd. Rietwijk is het laatste deelgebied van Ter Borch. De sfeer van Rietwijk kenmerkt zich door brede sloten en rietkragen. De villa’s worden gesitueerd op een schiereiland met een loop-/fietsverbinding naar de Peizermaden.

De villa’s hebben een bijzonder mooie architectuur en eigentijdse detaillering met natuurlijke materialen die goed aansluit bij de sfeer van Rietwijk. De houten lamellen geven de woningen een exclusieve uitstraling.
Een deel van de villa’s ligt aan het water en heeft een tuin op het zuiden mét de mogelijkheid voor een steiger. De overige villa’s hebben bredere kavels met ruime achter- en zijtuinen waar je heerlijk van de zon kan genieten.

Er zijn diverse indelingsvarianten mogelijk. Denk daarbij aan het uitbouwen van de woonkamer of het realiseren van een bijkeuken. De aangebouwde garage kan eenvoudig bij de woonruimte worden betrokken als speel- of studeerkamer. En wilt u liever de woonkamer aan de tuinzijde? Ook dat is één van de mogelijkheden.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal, toilet, royale eetkeuken aan de achterzijde met deur naar de tuin, woonkamer aan de voorzijde. Geïsoleerde berging.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, complete badkamer met wandtegels tot het plafond, dubbele wastafel en douche, separaat toilet.
2e verdieping: 2 slaapkamers, berging en techniekruimte.

Bijzonderheden:
• Standaard 5 slaapkamers
• Zonnepanelen
• Vloerverwarming in de hele woning
• Veel indelings- en uitbreidingsvarianten mogelijk

Zie Funda