Hoogeveen, Blankenslaan

12 woningen

Vanaf €257.500 (vrij op naam)
Vanaf €265.000 (vrij op naam
Vanaf €285.000 (vrij op naam)

Reeds 11 verkocht, nog slechts 1 beschikbaar!

In het Stationgebied in Hoogeveen realiseert BEMOG Projeckt Ontwikkeling 12 moderne en complete woningen op ruime kavels variërend van ca. 255m2 tot maar liefst ca. 330m2. Op deze centrumlocatie aan de Blankenslaan-West of Crerarstraat woont u in een unieke omgeving met alle voorzieningen in de nabije omgeving. Zowel lopend als op de fiets zijn alle voorzieningen binnen enkele minuten bereikbaar! Een pluspunt is dat na de aanleg van de Verlengde Griendtsveenweg zowel de Blankenslaan-West als de Crerarstraat autoluw zijn geworden.

Woning type A is een 2 onder 1 kapwoning met warmbruine gevelstenen en accenten van wit. De dakpannen, de voordeur en de kozijnen zijn in dezelfde kleur antraciet en maken het geheel af. Deze woningen zijn voorzien van een ruime berging.

Woning type B is een 2 onder 1 kapwoning met warmbruine gevelstenen en accenten van wit. De dakpannen, de voordeur en de kozijnen zijn in dezelfde kleur antraciet en maken het geheel af. Deze woningen zijn voorzien van een ruime garage.

Woning type C is een vrijstaande woning met warmbruine gevelstenen en accenten van wit. De dakpannen, de voordeur en de kozijnen zijn in dezelfde kleur antraciet en maken het geheel af. Deze woningen zijn voorzien van een ruime garage.

Zie Funda voor halfvrijstaande woningen Type A
Zie Funda voor halfvrijstaande woningen Type B
Zie Funda voor vrijstaande woningen Type C