Eelderwolde, Ter borch

Le Corbusier - 8 Duovilla's

Fase 1 + 2 = verkocht!

Riant wonen op het mooiste schiereiland in Waterwijk Ter Borch!

Zeer royale halfvrijstaande villa’s met een oppervlakte vanaf 200 m² gelegen aan breed vaarwater met aanlegmogelijkheid voor uw eigen boot.

Dit is het project Le Corbusier:
Op één van de mooiste schiereilanden in Waterwijk Ter Borch worden 19 unieke villa’s gerealiseerd, waaronder deze acht prachtige duovilla’s. De architectuur heeft een kubistische inslag, naar voorbeeld van het werk van Le Corbusier en Mondriaan; de uitstraling is rijk maar nergens overdadig. Wat het extra bijzonder maakt is dat er slechts aan één zijde bebouwing is. Daardoor hebben de woningen aan meerdere zijden vrij uitzicht, een eigen aanlegplaats aan breed vaarwater en een royale tuin op het zuiden. Ontwikkelaar Extenzo heeft het mooiste plekje van de Waterwijk bewaard voor het laatst. Deze acht duovilla’s zijn absolute blikvangers. Ze bieden u de kans om in weelde te wonen, met alle aandacht voor detail die u mag verwachten.

Het Duo:
U heeft de keuze uit twee type villa’s. Duovilla op kavel 3, 5, 7 en 9 heeft een gebruiksoppervlakte van ruim 200 m². Op de begane grond vindt u de zeer ruime L-vormige woonkamer en -keuken. De gevel aan de zuidzijde is maar liefst 9 meter breed en bestaat grotendeels uit glas, waardoor u een grandioos uitzicht heeft op de tuin en het brede vaarwater.
De grote ouderslaapkamer en twee andere slaapkamers zijn gesitueerd op de eerste verdieping, evenals de luxe badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich de ruime studiokamer, waar u extra slaapkamers en een extra badkamer kunt realiseren. Ook een dakterras behoort tot de mogelijkheden.

Duovilla op kavel 4, 6, 8 en 10 heeft een gebruiksoppervlakte van bijna 220 m². De grote woonkamer heeft eveneens een circa 9 meter brede grotendeels glazen gevel aan de zuidzijde. U heeft daardoor een fantastische beleving van de tuin en het water. Rondom de ruime overloop op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, de fraaie badkamer en een separaat toilet. De studiokamer op de tweede verdieping is gelegen over de gehele lengte van de woning. Dat biedt u de uitstekende mogelijkheden om hier twee extra slaapkamers en een badkamer te maken. Bovendien kunt u vanuit deze slaapkamers direct toegang hebben naar het te realiseren dakterras.
De duovilla’s worden hoogwaardig afgewerkt. Zo krijgt u de beschikking over een luxe badkamer inclusief regendouche, twee wastafels en een ligbad.

Ter Borch – Kruispunt van stad en land:
Een fraaie woonwijk, gelegen op fietsafstand van de stad Groningen en op loopafstand van het natuurgebied De Onlanden, recreatiegebied De Hoornse Plas en het prachtige Paterswoldsemeer. In de Waterwijk in Ter Borch staan de woningen op zes schiereilanden; alle woningen zijn georiënteerd op het water. Woont u in de Waterwijk, dan kunt u met uw boot rechtstreeks naar het Paterswoldsemeer varen. Alle schiereilanden hebben een eigen karakter door de architectuur van de bebouwing die associaties oproept met traditionele watergerelateerde bebouwing.

De villa’s in Le Corbusier krijgen een luxe afwerkingsniveau:
* tuin op zuid, liggend aan vaarwater met een verbinding naar het Paterswoldsemeer
* voor en achter vrij uitzicht.
* bestrating oprit en pad naar de voordeur uitgevoerd in fraaie gebakken klinkers
* houten binnenkozijnen en stompe deuren
* energie prestatie norm van 2015 (0,4)
* zonnepanelen
* luxe sanitair
* exclusieve gevelstenen

Er zijn twee separate zwevende toiletten. De woningen worden voorzien van houten binnenkozijnen, stompe deuren, exclusieve gevelstenen en zonnepanelen. Dit zorgt voor een zeer gunstige EPC-norm 2015 van 0,4. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. U kunt uw boot aanleggen bij uw eigen kavel, waardoor u op elk gewenst moment volop kunt genieten van de prachtige waterrijke omgeving. De bestrating van de oprit en het pad naar de voordeur wordt standaard uitgevoerd in fraaie, gebakken klinkers. Bovendien wordt er een fraaie houten erfafscheiding van het terras in de achtertuin geplaatst.

Voor meer informatie bekijkt u Funda