Werken bij Hesco Bouw is elke dag anders door de diverse en uitdagende projecten in de sector woningbouw, scholen, zorginstellingen, overheidsgebouwen, aardbevingsschade en onderhoud van gebouwen. Dit alles doen wij op een zo duurzaam mogelijke manier.

Wij werken momenteel onder andere aan de realisatie van diverse nieuwe woningen en appartementen in het aardbevingsgebied. Zowel in opdracht van de NCG alsook via reguliere verkoopprojecten. Hierbij is veel aandacht nodig voor de begeleiding van de kopers/woningeigenaren die dit traject doorlopen.

Wat ga je doen?

Als Kopersbegeleider speel je een belangrijke rol in het proces tijdens de aankoop en de realisatiefase van nieuwe woningen. Jij bent het aanspreekpunt voor de woningeigenaren: je maakt afspraken, haalt woonwensen op, beantwoordt vragen en ondersteunt bij keuzes rond verschillende fasen in het bouwproces. Denk hierbij aan keuzes m.b.t. ruwbouw, verduurzaming, stroom- en lichtpunten, afwerking keuken, badkamer en toilet etc.

Samen met jouw collega`s van de werkvoorbereiding werk je keuzelijsten uit, zorg je ervoor dat juiste bouwontwerpen/-schetsen kunnen worden gemaakt en draag je zorg voor inzichtelijkheid richting woningeigenaren in kosten m.b.t. meer- en minderwerk. Je begeleid hen ook bij belangrijke momenten in de uitvoering zoals bij startbouw, hoogste punt en controle van gemaakte keuzes in de bouw.

Kortom: Je voorziet woningeigenaren van de juiste informatie, begeleidt de trajecten gericht op de keuzes/diverse opties en legt deze vast zodat tot de daadwerkelijke uitvoering van de bouw kan worden overgegaan.

Wat vragen wij?

  • Ervaring in het vak van kopers/bewonersbegeleiding
  • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
  • Affiniteit met bouwprocessen
  • Een bouwkundige achtergrond is een pré
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

 Interesse?

Wil jij die belangrijke schakel zijn tussen kopers en de uitvoering van nieuwbouwwoningen?

Dan komen we graag met jou in gesprek! Je kunt reageren via solliciteren@hescobouw.nl

Ga voor meer informatie over wat wij doen en waar we voor staan naar www.hescobouw.nl