Wij zoeken een Junior Werkvoorbereider en een ervaren Uitvoerder

In verband met versteviging van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Junior Werkvoorbereider en een Ervaren Uitvoerder die door willen groeien binnen Hesco Bouw. Je komt te werken in een gezellig maar serieus en hardwerkend team.

Junior Werkvoorbereider
Als Junior Werkvoorbereider bieden wij jou de mogelijkheid om te ontwikkelen in deze functie. Binnen het team wordt je onder andere opgeleid op het gebied van technische uitwerking en inkoop van materialen. Je bent een spin in het web, hebt overleg met uitvoerders en daarnaast ook contact met derden. Je gaat je bezig houden met uitdagende utiliteitsbouw- en woningbouwprojecten.

Ervaren Uitvoerder
Als uitvoerder nieuwbouw ben je verantwoordelijk voor de realisatie woningbouw- en utilitieitsbouwprojecten. Samen met het team zorg je ervoor dat het project zo goed mogelijk verloopt met een succesvol resultaat. Daarbij heb je veel vrijheid om vorm te geven aan jouw manier van werken.
Je zorgt ervoor dat het project volgens de planning en binnen het budget wordt gerealiseerd. Bij onze projecten is het belangrijk dat de communicatie met de verschillende partijen goed verloopt. Jij motiveert, stuurt en ondersteunt het team in hun uitdagingen.

Zoeken wij jou? reageer dan via solliciteren@hescobouw.nl